Thursday, February 6, 2014

I CIR - trets que poden portar una dona reeixida al marit

I CIR - trets que poden portar una dona reeixida al marit
1 . Sacrificar esperit i ambició .
Perempauan feliç amb un home que està ple de passió per l'ambició , passió i dedicació . Sóc un gran ambició de fer que els homes Wisata Pulau Tidung  prenen decisions tersesa ? pressa . Cersa dona que puc ajudar a fer mengarahkannnya mantenir la concentració .
2 . La generació d'ego i l'auto - confiança en el seu marit .
Esposa sempre va elogiar el treball del seu marit i no s'ha de subestimar la idea ? una idea o una visió del seu marit . Podia aixecar l'ego i li donarà la confiança necessària perquè un marit amb èxit .
3 . Proporcionar un fort suport .
Gran dona sempre el va acompanyar i ajudar a resoldre el problema . Ell sempre proporcionar el suport emocional que el fa calma . També sempre ajuda al seu marit a assolir l'objectiu? metes professionals i satisfer les seves necessitats emocionals .
4 . Donar permís al marit per prendre el risc .
Lowongan Kerja La gent que evita els riscos poques vegades tenen èxit . En proporcionar una vida personal estable i enfortir la visió d'un espòs , una dona que sempre va animar al seu marit sempre li donarà la confiança necessària per al seu marit per risc menghambil i aconseguir el següent nivell de la vida professional . La majoria dels homes pmemerlukan certa estabilitat . Els homes la caòtica vida personal és difícil d'aconseguir èxit en la vida professional . Esposa d'un marit que podria encoratjar als somnis , li pot donar la confiança que va a acceptar el repte d'un més ambiciosos professionals . L'obtenció dels negocis en risc . Will tetrapi gran dona el deixa arribar a les estrelles i llest per atrapar si cau a la terra .
5 . Proporcionar suport general rostre diu.
Gran idea dona sempre memerjuangjkan ? la idea del seu marit . Ell ho admet en públic i actuar com a portaveu per expressar la seva lluita marit . Per exemple , l'esposa Siti Khodijah està prestant un gran suport al seu marit , el Profeta Muhammad , tant material com espiritualment .
6 . Cosmovisió Memebrikan .
Gran esposa i amant de l'ajuda al seu marit veure el que és important a la vida. Per perseguir ambicions ? ambició , els homes de vegades s'obliden de les coses ? És important , com la confiança , l'amistat , la comunitat i el servei públic . De fet , cap quantitat de riquesa que va a fer del món un lloc millor . Però també la compassió pels que necessiten la nostra ajuda .
7 . Sent una bona mestressa de casa .
Toc de les dones fan que la llar sigui especial . La tasca de la dona , com el dissenyador fa que la casa preciosa , còmoda i segura . La dona ha de poder fer la casa com un refugi que podria fer que el seu marit se senti a casa a casa. A més , la dona també s'encarrega de criar un nen ? nen .
8 . Ser una dona i amant
Dona és un refugi per al seu marit per satisfer les necessitats Pulau Tidung sexuals del seu marit . Esposa ha de ser bo en la cura de si mateixos , de manera que es veu bonica quan va acompanyar al seu marit.

No comments:

Post a Comment