Friday, January 31, 2014

udidaya sopp er ett alternativ mange folk husker dette

udidaya sopp er ett alternativ mange folk husker dette anlegget er i stand til å produsere høy avkastning for samfunnet . Mekanismen er heller ikke for komplisert , og selv soppdyrkingkan gjøres på denne tiden av plasseringen av temperert varme.

Mushroom dyrking faktisk gjøres lavlandet jord 400-800 meter over havet . Men for min venn som bor i lavlandet er det nå en alternativ måte å starte en sopp dyrking selv om plasseringen av landet for
LigaTaruhan Agen Bola, Agen Sbobet, Agen Ibcbet, Agen 338A Terpercaya
å være min venn som ikke støtter lavlandet ( lavlandet ) .
Når det gjelder pris , er prisen på sopp ganske høy og prisen er også relativt stabil sammenlignet med andre lignende planter . Prisene er høye , fortsetter etterspørselen å øke og hvordan beskjæring er ikke så plagsom å gjøre en masse mennesker ender opp med å velge å gjøre anlegget mold som sitt nye levebrød .Vel her er noen triks berbudidaya Jamur.chekkidot
Hvordan dyrking av sopp # 1
Først av alt du bør gjøre er å lage en kompis kumbung bygge for å fungere som et medium . Kumbung må gjøres ved hjelp av åpne og lukkede sirkulasjonssystemer. Sirkulasjonssystemet er ment å regulere åpning og lukking av luft inn i kumbung , slå den ned i løpet av dagen og åpne om natten . Således vil fuktigheten alltid opprettholdes.
Metode # 2 sopp dyrking
Bruk et tak som ikke absorberer varme. I dette tilfellet min venn kan bruke ultrafiolettplast eller flis for å beskytte sopp fra overdreven solen. Hvis det innkommende sollyset er for varmt , så soppen ikke kan overleve , selv om det ikke kan være maksimal vekst .
Hvordan sopp dyrking # 3
Hvis min venn vokser sopp , blir fuktighet faktor avgjørende . Hvis mediene ikke møte min venn bruk stsobatr fuktighet som trengs av anlegget , sopp kultivering at min venn ikke ville være i stand til å gå normalt . For å gjøre media kan møte den nødvendige fuktigheten stsobatr venn kan sette litt vann i en tønne kumbung slik at fuktighet kan forbedres pasang iklan baris gratis tanpa daftar .
Hvordan dyrking av sopp # 4
Husk , er at sopp dyrking en sann sted for plasseringen av landet ligger i høylandet , vel i dette tilfellet , slik at soppen kan fortsatt vokse normalt så bør du gjøre er å velge et sted pal / medium skygge / ikke for varmt . Min venn kan bygge kumbung plass under trærne , og sørge for at døren er ikke kumbung bygning som ligger i retning av soloppgangen .
Hvordan dyrking av sopp # 5
Faktor dreven sollys vil føre til at soppen til å dø eller ikke kunne vokse normalt , i dette tilfellet min venn kan omgå dette ved å plante trær rundt kumbung , og dermed bygge kumbung være bedre beskyttet mot solen er for sterk .
Hvordan dyrking av sopp # 6
Stsobatr kumbung byggehøyde er høyden på 4 s / d 4,5 meter . Dette er viktig for å kontrollere luftsirkulasjonen i rommet kumbung .
Hvordan dyrking av sopp # 7
Baglog oppbevaringshylle sopp til plasseringen i høylandet typisk nå nivå fem , og for lavlandet steder ( varmt ) normalt ikke overstiger tre nivåer .
iklan PPc Vel det var noen triks og enkle måter til sopp dyrking , kan være nyttig og nyttig kurs for min venn .....

No comments:

Post a Comment